Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Voor wie is Fundamental Concepts.

 

Voor wie

 

Vastgoedeigenaren

Wij zijn gewend te werken voor vastgoedeigenaren en –investeerders. Heeft u een locatie die u wilt herontwikkelen of herbestemmen dan voorzien wij u graag van advies. Afhankelijk van de omgeving wijzigt onze focus, maar onze werkwijze blijft hetzelfde.

Bedrijven

Gezien onze waardering voor en ervaring met industriële bedrijven kennen we de vastgoed- en vestigingsproblematiek die hier vaak speelt. Van uitbreiding van uw locatie, wijziging van een vergunning, een complete verplaatsing van uw bedrijf tot de financiele waardering van uw huidige locatie: wij kunnen u hierbij ondersteunen.  Recente bedrijven waar wij voor hebben mogen werken zijn o.a. Steenfabriek de Nijverheid en Zandwinning Netterden.

 
 

Landgoedeigenaren

Bent u in het bezit van of betrokken bij een landgoed in moeilijkheden? Of het nou financiële moeilijkheden, exploitatieproblemen of ambtelijke discussies zijn: wij kunnen u helpen. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor Landgoed Huis Sevenaer een ontwikkelingsvisie ontwikkeld, europese en regionale subsidies geregeld, politieke discussies beslecht, vergunningen geregeld en exploitanten gevonden. Alles met maar een doel: zorgen dat een landgoed duurzaam zelfstandig blijft.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren