Over ons

Over ons

Fundamental Concepts staat voor een duurzame & creatieve manier van locatieontwikkeling. Wij zijn uw projectmanager bij het ontwikkelen van een realistische en financieel haalbare invulling van uw locatie. Ontzorgen en waarde toevoegen, dat is wat we voor u doen. Herbestemming en erfgoed is hierbij onze specialiteit.

John

Ik ben een strategisch partner op het gebied van (her-)ontwikkelingsmanagement en conceptrealisatie. Ik ken de politieke paden, financiele en juridische mogelijkheden die hiervoor nodig zijn. Relaties en oud-collega’s kenmerken mij als een resultaatgerichte ondernemende verbinder.

 

Passie met aandacht

Als liefhebber van het stroomlijnen van ruimtelijke processen en de bijbehorende communicatie ligt mijn kracht in het vertalen van locatiespecifieke, naar duurzame, economisch breedgedragen (vastgoed)-ontwikkelingen. Erfgoed herontwikkeling is mijn specialisatie.

Bijzondere aandacht heb ik daarbij voor historische context van gebouw en locatie, de economische bedrijfsfunctie voor de gebruiker als ook financiele consequenties. Het leggen van verbindingen tussen uiteenlopende partijen, het opstellen van een heldere doelstelling en realistisch uitwerkingsplan of businessplan naar een concrete uitwerking zijn daarbij mijn toegevoegde waarde.

 

Aandacht voor ondernemerschap

 Sinds mei 2015 ben ik volledig werkzaam voor Fundamental Concepts. Ik richt me volledig op het opbouwen van een succesvolle onderneming. Zelfstandig, ondernemend en klantgericht, dat is wat mij en mijn werkwijze kenmerkt. Telkens weer word ik hierin bevestigd. Tot mei werkte ik als investmentmanager voor de OntwikkelingsMaatschappij Utrecht en ik ben mijn carrière begonnen als (bedrijfsmatig)vastgoed en locatie adviseur in de adviespraktijk van Wim van Droffelaar. Hier heb ik de basis van het vak geleerd en tegelijkertijd een Master of Science in Management aan Nyenrode Business Universiteit behaald.

 

Jojanneke

 

Bezige bij

Ik ben een communicatieliefhebber. Ik krijg energie van het ontwikkelen van strategische maar begrijpelijke (marketing)concepten. Het verzorgen van de benodigde communicatie om dit succesvol te realiseren hoort daar natuurlijk bij. De herbestemming van oude gebouwen werkt hierin als een vliegwiel voor mijn enthousiasme en creatieve brein. Zo ontstond het idee om samen met John Fundamental Concepts – naast onze jobs – op te richten. Inmiddels is John Fundamental Concepts. Samen met een netwerk van experts heeft hij al heel wat historisch vastgoed van een nieuwe functie voorzien. Ik ben heel trots op hoe hij Nederlands trots behoudt en zo meebouwt aan het achterlaten van iets blijvends.

Droom

Ik ben werkzaam als Hoofd Communicatie & Branding bij De Brauw Blackstone Westbroek.  Daarnaast mijn creativiteit en communicatie-expertise graag in om Fundamental Concepts te helpen bij creatieve concepten. De pitch voor de herontwikkeling Paleis Soestdijk is een voorbeeld van een project waar ik een bijdrage aan kon leveren. Daarnaast als sparringspartner of klankbord natuurlijk.