Voor wie is Fundamental Concepts.

Voor wie

Vastgoedeigenaren

Wij zijn gewend te werken voor vastgoedeigenaren en –investeerders. Heeft u een locatie die u wilt herontwikkelen of herbestemmen dan voorzien wij u graag van advies. Afhankelijk van de omgeving wijzigt onze focus, maar onze werkwijze blijft hetzelfde.

Bedrijven

Gezien onze waardering voor en ervaring met industriële bedrijven kennen we de vastgoed- en vestigingsproblematiek die hier vaak speelt. Van uitbreiding van uw locatie, wijziging van een vergunning, een complete verplaatsing van uw bedrijf tot de financiele waardering van uw huidige locatie: wij kunnen u hierbij ondersteunen.  Recente bedrijven waar wij voor hebben mogen werken zijn o.a. Steenfabriek de Nijverheid en Zandwinning Netterden.

Landgoedeigenaren

Bent u in het bezit van of betrokken bij een landgoed in moeilijkheden? Of het nou financiële moeilijkheden, exploitatieproblemen of ambtelijke discussies zijn: wij kunnen u helpen. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor Landgoed Huis Sevenaer een ontwikkelingsvisie ontwikkeld, europese en regionale subsidies geregeld, politieke discussies beslecht, vergunningen geregeld en exploitanten gevonden. Alles met maar een doel: zorgen dat een landgoed duurzaam zelfstandig blijft.