Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Landgoed Monnikenberg

Herontwikkeling Klooster Stad Gods op Landgoed Monnikenberg
In opdracht van BOEi, 2016-heden.

Namens BOEI aangetrokken als projectleider voor de herontwikkeling van het Klooster op Landgoed Monnikenberg in Hilversum. Het klooster is een gemeentelijk monument en is bijzonder door de goede staat van het interieur en exterieur en de kenmerkende vormen, materialen en details. BOEi is eigenaar van het Klooster.

Landgoed Monnikenberg
Momenteel kijken we welke nieuwe functie het gebouw krijgt. De scenario’s hotel, zorg en kantoor worden daarbij in het bijzonder onderzocht. Essentieel bij de herbestemming van het landgoed is het behoud van de waarden van natuur, landschap, natuurbeleving en rust. Tot de herbestemming start is het klooster op Landgoed Monnikenberg te huur voor evenementen.

 

Andere Projecten

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren